Hiihtoloma on eletty ja koettu ainakin minun osaltani ja tässä niille onnellisille, jotka ovat vielä lomalla hieman luettavaa ajanvitetoksi. :)
Tässä osassa Stermanien talo valitettavasti muuttuu radikaalisti kokoajan, sillä olen yrittänyt muuttaa sitä vähitellen parempaan päin. Sitten osaan!

401.jpg
Hieman tutustumista uudistuneeseen olohuoneeseen! Kuvaa televisiotasosta.

402.jpg
Toinen seinämä. Vaalea sisustus on omiaan räikeän seinän kanssa. Ainoastaan käytävään päin olevat ikkunat saivat jäädä paikoilleen.

403.jpg
Vielä sohvan viereistä nurkkaa. Tiedättekö, miksi tämä nurkka on niin tyhjillään?
Sinne on jätetty tilaa Ericin unelmien stereoille, tietenkin! Vaikka Stermanien rahatilanne ei ole vielä antanut periksi niinkin kalliille hankkeelle, on se edelleen listalla (melkein) ensimmäisenä. :D

404.jpg
Koko talon arki oli muuttunut kiireiseksi Emilin syntymän jälkeen. Niinpä Umalle ja Ericille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin kutsua paikalle paljon pelätty lastenhoitaja.
Lastenhoitajista oli kulkenut villiä huhua, eikä kukaan muu kuin Eric uskaltanut luottaa heidän taitoihinsa. (Huomaa vakuuttavat platinat hiukset!)

405.jpg
Emmy sai kokea lapsuuden karun puolen- koulunkäynnin. Hän ei näyttänyt kauhean ilahtuneelta, kun ensimmäisen päivän jälkeen kouraan oli vain jäänyt C:n todistus.

407.jpg
Heti töihin palattuaan Uma nappasi ylennyksen itselleen. Hän sai kunnian työskennellä lakiasian sihteerinä. Rahaa ei kuitenkaan tullut vielä paljoa. 365 simeleonia päivässä ei tuntunut riittävältä neljän ihmisen elättämiseen.

408.jpg
Vaikka taaperona Emmy oli viettänyt uurimman osan ajastaan Ericin kanssa, oli hän silti äidin tyttö. Emmy kirmasi jokapäivä halaamaan äitiään tämän tullessa töistä kotiin.

409.jpg
Uma oli vielä nuori, muttei voinut olla pohtimatta tulevaisuutta. Toivon että saamme Ericin kanssa kolmannenkin lapsen ,niin ikuinen toiveeni kolmesta yliopistosta valmistuneesta lapsesta saattaisi toteutua, avautui Uma päiväkirjalleen.

410.jpg
Kaiken tällaisen pohtimisen lisäksi oli aika pohtia uutta kesälookia, sillä kesä oli vihdoin saapunut Sedonaan! Uma päätti radikaalisti leikata hiuksensa huomattavasti lyhyemmäksi ja pukeutua muodikkaaseen farkkumekkoon.

411.jpg
Myös Eric päätti laittaa tyylinsä uudistukseen. Valitettavasti mikään liian kallis ei nyt mahtunut perheen budjettiin, joten Eric joutui tyytymään tähän pirteään asukokonaisuuteen.
\"Ehkäpä minä pärjään\", mutisi Eric hieman pettyneenä, mutta lisäsi sitten, \"ainakin väritys on kohdallaan. 80-luku on kuulemma tulossa takaisin muotiin!\"

406.jpg
Arvosanoistaan pettynyt Emmy ei tiennyt mitään muuta keinoa parantaa todistustaan, kuin opiskella. Uma oli ilomielin opettamassa Emmylle kertotaulua, Eric tyytyi vain huokailemaan vieressä matematiikan vaikeutta.

412.jpg
Kesän kunniaksi päätettiin myös uudistaa talon pihaa. Kauniit orvokit sunmuut kukkaset saivat itselleen kodin Stermanien kukkapenkistä.

413.jpg
Kaikki ei ollut kuitenkaan pelkkää auringonottoa. Töissä piti käydä ja Eric havittelikin jo seuraavaa ylennystään.

414.jpg
Kaikesta huolimatta Emmy alkoi viihtyä koulussa. Hänellä oli tapana moikata koulubussin kuskia ennen kotiinlähtöään.

415.jpg
Opiskelu tuotti vihdoin tulosta!
Isolla raapustettu A+ sai Emmyn tuulettamaan pihalla oikein olantakaa.

416.jpg
Koulu toi mukanaan myös uusia ystäviä. Tämä tyttö, Natalie Cummings (on muuten ensimmäisessä jaksossa esiintyneen Jacobin tytär), oli oiva leikkikaveri poliisi ja rosvo -leikkiin.
"Minä tahdon olla poliisi isona!" Emmy päätti, "Sitten voin ottaa kiinni sellaisia pahiksia kuin iskä!"

417.jpg
Aika kului nopeasti ja pian olikin jo pikku-Emilin syntymäpäivien aika.

418.jpg
Tämännäköinen veijari sieltä kasvoi. Aivan uskomattoman suloinen.
Suloinen Emil oli myös luonteeltaan, sillä hänellä oli täydet pisteet aktiivisuudessa, kiltteydessä sekä menevyydessä. Hänen ainoa kompastuskivensä oli siisteys (3 pistettä). Poika on tullut isäänsä.

419.jpg
Emil osoittautui kaikintavoin helpommaksi tapaukseksi, kuin Emmy. Poika istui aina tyynenä potalla, kun vanhemmat hänet olivat siihen istuttaneet.

420.jpg
Uman uraputki jatkui ja hän tuli taas kotiin ylennyksen kanssa! Nyt hänen oli asiainajotoimiston kirjanpitäjä. Myös Eric toi mukanaan ylennyksen (kuva on hukkunut jonnekkin..) ja työskenteli nyt murtovarkaana. Ylennyksistä saadut rahat käytettiin yläkerran rakentamiseen, vaikka aikaan ei saatu paljon muuta, kuin seinät.

421.jpg
Pariskunta oli näemmä harjoittanut muutakin työskentelyä, sillä Uma sai huomata olevansa taas raskaana.

422.jpg
Uman taas harjoittaessa raskaanaoloa, opetti Eric poikaansa puhumaan. Edellisestä kerrasta viisastuneena hän päätti aloittaa keskustelun nalleista.

423.jpg
Pian saatiin huomata, että kaikki Ericin puheopetus ei ollut kuitenkaan mennyt hukkaan. Emmy yllätti Uman aamiaispöydässä lausahduksella: "Ostathan minulle Antonio Parriegon kengät, jooko?! Sellaiset ovat tulossa syksyllä muotiin!"

424.jpg
Uuden puutarhan ansiosta Uma päätti palkata puutarhurinkin sitä hoitamaan.
Aikamoinen komistus sinne hatun alle kyllä kätkeytyy!

425.jpg
Uman kannustamana Emmy päätti mennä jututtamaan miestä, jonka hurmasikin uskomattomilla robootti- tarinoillaan.

426.jpg
Emmy ei kuitenkaan ollut perheen ainoa karismatähti. Emil oli voittanut kaikkien naapuriensa sydämet olemuksellaan ja sai yhden jos toisenkin tytön leikkimään kanssaan.

427.jpg
Uma ei ollut pystynyt avustamaan paljoa Emmyn kasvatuksessa ja halusi nyt korvata sen Emilin kanssa. Uudistuneessa eteisessä poika otti ensiaskeleensa äitinsä kannustamana.

428.jpg
Pikkuveljen viedessä kaiken huomion Emmy oli päättänyt käyttää aikaa opiskeluun. Pannukakut, muffinssit ja salaatit tulivat tutuiksi kokkikirjaa lukiessa.

429.jpg
Uman vatsa pyörähti toisen kerran! Synnytys ei ollut enää kaukana.

430.jpg
Valitettavasti perheen rahatilanne ei ollut aina paras mahdollinen. Vastapalkattu siivooja marssikin ulos talosta perheen tuoli mukanaan, eikä suostunut tulemaan taloon enää toistamiseen.

431.jpg
Perheen arki ei ollut aina ruusuilla tanssimista. Väsymys kaatoi yhden jos toisenkin perheenjäsenen lattialle nukkumaan pahoina päivinä.

432.jpg
Raskaudestaan huolimatta Uma tuntui olevan ainoa, jolla oli tarpeeksi energiaa tehdä kotitöitä.

433.jpg
Eräs aamupala keskeytyi ikävästi Uman synnytyksen takia.

434.jpg
Tämänlainen nyytti sieltä putkahti! Pojalla on nyt silmät kiinni, mutta hän on perinyt samat vihreät silmät, kuin sisaruksensakin. Poika sai nimekseen Ernest Sterman.

435.jpg
Eric oli aivan haltioissaan uudesta tulokkaasta ja oli jokavälissä syöttämässä pienoista.

436.jpg
Kiireen vuoksi perheellä ei ollut enää useita ystäviä jäljellä. Onneksi Emmy toi koulusta mukanaan ystäviä melkein päivittäin.

437.jpg
Emil oli huomannut Ernestin syntyneen ja päätti, ettei halunnut olla pieni enää.

438.jpg
Suloinen Emil näytti vieläkin suloisemmalta kasvettuaan. Hän halusi tulla vastuuntuntoiseksi isoveljeksi.

439.jpg
Tavan mukaan lopetan osan Emilin uudistuneeseen kuvaan. (Huomatkaa hammasväli 8D)

Saako Eric stereoitaan? Rikastuuko perhe ikinä? Millaiseksi Ernest kasvaa? Minkälaiset tavoitteet lapsille tulee? Näitä kysymyksiä pohditaan seuraavassa osassa!