Noniin, noniin! Nyt on aika uuden osan (puolikkaan :D) ilmestyä. Tämä ja joskus hamassa tulevaisuudessa ilmestyvä osa 2/2 ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta, enkä viitsinyt niitä tämän enempää erotella toisistaan.
Tässä osassa tapahtuu paljon muutoksia. Olen ladannut uudet korvaavat silmät, jotka hieman muuttavat simien ulkonäköä. Mutta älkääpä huoliko, ensiosasta löytyvät taas samat vanhat Brunon käsialaa olevat korvaavat silmät. Myös osan puolessavälissä poistin valaistushackini, joka hidasti konettani huomattavasti, eli kuvat ovat sen jälkeen hieman erinäköisiä.
Mutta nyt, olkaattepa hyvät ja kommentit piristävät päivääni! :)

701.jpg
Ernest saapui seuraavana aamuna Stermanien tutun ja turvallisen talon eteen, jossa Uma oli jo häntä odottamassa.
"Tervetuloa kotiin poikarakas!" Uma toivotteli, mutta vinkkasi sitten vielä, "ethän kerro Ericille baarireissustamme. Hän luulee minun olleen ostamassa tiesmitä pilkkukangasta kotimme sisustukseen." Ernest vain nauroi ja muiskaisi suukon äitinsä poskelle: "Jos sinä niin haluat!"

702.jpg
Talo olikin kokenut pieniä muutoksia nuorison ollessa yliopistolla. Eric oli saanut ylennyksen, josta saadut rahat käytettiin takapihan uudistamiseen. Emmyä aina niin viihdyttänyt jalkapallomaali oli saanut lähteä ja sen tilalle oli noussut uima-allas sekä muunnäköisiä harrastusvälineitä.

703.jpg
Stermanien rahatilanne ei (yllätys yllätys) ollut mistään parhaasta päästä, joten nuori perijämme passitettiin heti työnhakuun. Hän nappasikin paikan esiintyjän uralta vatsastapuhujana.

704.jpg
Lasten ollessa muualla Ericillä ja Umalla oli paljon enemmän aikaa toisilleen. Ernest huomasikin romantiikan leijuvan talossa ja vanhemman pariskunnan saattoi löytää milloin mistäkin sylikkäin. Ja kaikille huolestuneille, ei, Eric ei ole menettänyt tyylitajuaan. Kuten kaikille saattaa käydä, Ericilläkin on huonoja pukeutumispäiviä.

705.jpg
Ernestin ensimmäinentyöpäivä! Hän saisi nyt astua karuun ja rankkaan työelämään ja kokea taiteilijan elämän hyvät että huonotpuolet.

706.jpg
Uma oli löytänyt itselleen mieluisan harrastuksen. Keittiö oli ollut hänelle tärkeä paikka jo pitkään, ehkäpä siksi, että hänen kaksi lastaan olivat syntyneet juuri tuossa keittiössä. Nyt kuitenkin Uma oli löytänyt luovan puolensa ja loihti taivaallisia aterioita perheelleen syötäväksi.

707.jpg
Eric taas oli, kuten ennenkin, urheilun parissa.Korien heittely olikin virkistävää tekemistä raihnaiselle vanhuksellemme.

708.jpg
Ernest oli napannut itselleen ylennyksen ja oli nyt nimitykseltään pyöreän pöydän ritari.

709.jpg
Ylennyksen kunniaksi Er päättikin räväyttää ja pistää tyylinsä uusiksi. Ruma vaimonhakkaajapaita sekä haalentuneet shortsit heitettiin suoraan roskikseen ja tilalle tuli tämä hillitty, mutta komea kokonaisuus.
Psst. kurkatkaapa tuota televisiota! Se hankittiin myöskin ylennyksen tuomilla rahoilla.

710.jpg
Suurin yllätys, minkä Ernest koki oli hänen (ja tulevan vaimonsa) makuuhuone. Uma oli päättänyt laittaa kaikki lahjansa peliin ja oli saanut aikaiseksi tämän hempeistä väreistä koostuvan kamarin. Er oli kauhuissaan äitinsä oma-aloitteisuudesta, mutta päätteli sitten, että Uma naisena tiesi paremmin kuin hän, minkälaisen romanttisen makuuhuoneen piti olla.

711.jpg
Saattanee johtua makuuhuoneesta (tai isänsä esimerkistä), mutta pian Ernest löysi itsestään joitain naismaisia piirteitä.

712.jpg
Tältä muuten näyttää näkymä ovelta keittiöön. Kukaan perheessä ei ollut tarpeeksi lahjakas, että olisi pystynyt maalaamaan muotokuvia, joten Stermanit päättivät että valokuvat perijöistä olisivat tarpeeksi.

713.jpg
Dianesta ei ollut kuulunut mitään pitkään aikaan, joten Ernest päätti kutsua hänet kyläilemään. Pari tervehti toisiaan intohimoisella suudelmalla, vaikka vasta viimeksi he suutelivat ensikertaa. (aww <3)

714.jpg
Kuten asiaan kuului, Ernest esitteli tyttönsä isälleen, joka tyytyi nyökkäämään kohteliaasti. Näiden kahden välillä on muuten pieni jännitys, sillä Diane on Ericin kolmen salaman ihastus. :o Pitänee pitää heidän poissa toistensa luota..

715.jpg
Ernest päätti, ettei tahtonut treffailla enää ketään muuta, kuin Dianea ja pyysikin hänet muuttamaan Stermanien taloon.

716.jpg

717.jpg
Diane toi mukanaan 2000 simeleonia, jotka käytettiin lastenhuoneen sisustamiseen. Romantiikka tavoitteinen Diane oli kauhuissaan asioiden nopeasta etenemisestä, mutta päätti olla huomauttamasta asiasta nähdessään Uman päättäväisen ilmeen.

718.jpg
Jokin muukin koki pienen remontin, nimittäin Dianen ulkonäkö. Neito pääsikin poseeraamaan upeassa Valentinon pikkumustassa.

719.jpg
Ernest oli lumoutunut tyttöystävänsä uudesta muodosta, niinpä he päättivät koeajaa makuuhuoneensa sängyn.

720.jpg
Stermanien palvelusväellä on omituinen addiktio lastenhuoneen verhoihin. Myös tämäkin siivooja teki ryöstöretken lastenhuoneeseen, kun huomasi, ettei perheellä ollut tarpeeksi rahaa maksaa hänen palkkaansa.

721.jpg
Dianesta löytyi pian aivan uusi puoli. Hän oli palavasti rakastunut peleihin. Tietokonepelit, lautapelit sekä konsolipelit saivat naisen sekaisin päästään.

722.jpg
Kaiken tämän tohinan keskellä tapahtui jotain, mitä kukaan ei ollut odottanut. Uma kasvoi vanhukseksi! Hän on kyllä aika hyvin säilynyt ikäisekseen. Valitettavasti hän palasti vanhentumisen myötä kamalaan styleensä, jota oli harjoittanut ennen kuin Eric oli pelastanut hänet sen kynsistä.

723.jpg
Uma tiesi, ettei olisi vakuuttava vanhus mustilla hiuksilla, joten hän valkaisikin kutrinsa ja vähensi meikkinsä puoleen entisestä.

724.jpg
Eric oli hieman yllättynyt asioiden uudesta suunnasta. Häntä vuosia nuorempi vaimonsa oli nyt vanhus, mikä sai Ericin tuntemaan olonsa muinaisjäänteeksi. Niinpä hän päättikin laittaa kroppansa kuntoon television jumppaohjelman avulla!

725.jpg
Nuoren parin aamu-uinti sai aivan uuden muodon, kun Ernest polvistui kamalissa uimahousuissaan Dianen eteen ja pyysi häntä vaimokseen.

726.jpg
Diane sanoi tietenkin kyllä, mutta varmisti vielä, että sormuksen timantit olivat aitoja. Eihän hän halunnut olla niitä naisia, jotka kantavat muovia sormissaan!

727.jpg
Naimisiin meno oli kolaus Dianen romantiikan hakuiselle luonteelle, joten hän päätti joogata murheensa pois ja kutsua jonkun ystävistään kylään.

728.jpg
Tätä ei kukaan osannutkaan odottaa. Dianen verkkaripukuinen ystävä, Thomas oli varastanut punapäämme sydämen kokonaan. He harrastivatkin julkista muhinointia pihalla niin kauan, kunnes Dianen kimppakyyti saapui.

729.jpg
Uma ei ollut ajoituksestaan huolimatta nähnyt perheen uusimman jäsenen syrjähyppyä. Hän oli juuri saanut ylennyksen perheasioiden asianajajaksi ja sai nyt 820 simeleonia palkkaa per päivä!

730.jpg
Myös joku muukin sai ylennyksen, nimittäin Ernest! Hänen pallojen heittelytaitonsa saivatkin nyt käyttöä, sillä jonglööri oli miehen uusi nimike.

731.jpg
Rahat käytettiin Emmyn vanhan huoneen uudistamiseen. Kuntolaite sekä heijastava seinä saivat paikan sieltä.

732.jpg
Kuntoilun seurauksena Ernest pääsikin taas esittelemään muskeleitaan, joita ei ollut nähty sitten teinivuosien!

733.jpg
Mutta mitä kuului Emilille ja Emmylle? Emmy oli mennyt naimisiin Renauldinsa kanssa, mutta romantiikan nälkäisenä haki irtosuhteitä ties mistäpäin. Emil taas eleli rauhallisempaa elämää. Hänellä olikin aina välillä aikaa vierailla lapsuudenkodissaan.

734.jpg
Mitenkään seuralliseksi ihmiseksi tätä miestä ei kuitenkaan voinut sanoa, sillä hän oli paljon keskittyneempi akvaarion tutkiskelemiseen kuin vanhempiensa tai veljensä kanssa juttelemiseen.

735.jpg
Toinen asia, mitä Emil tykkäsi tehdä oli korien heittely Ericin kanssa. Eric pääsi näin viettämään isä-poika- aikaa vanhimman poikansa kanssa. Ernest oli ollut pieni pettymys Ericille, sillä pojan aikataulu ei riittänyt isälle juuri lainkaan.

736.jpg
Ja uraputket senkun jatkuvat! Diane työskentelee muuten löysäilyalalla, jonka huipputyöpaikka on hänen elämäntoiveenaan. D:n työkuva oli nyt erilaisten videoiden leikkaaminen ja yhdistäminen.

738.jpg

737.jpg
Mutta mitä tämä nyt on! Ernest oli päättänyt lopullisesti rengastaa unelmiensa tytön ja he viettivätkin pieniä häitä eräänä aamuna ilman todistajia.

nimetn.jpg

Ja tähän loppuu Stermanien seitemännen osion ensimmäinen puolisko! Jatkaako Diane suhdettaan Thomasiin? Saako Ernest tietää tästä? Entäs miten on Stermanien jälkikasvun laita? Saako Emil ikinä tyylitajuaan takaisin? Näitä ja monia muita kysymyksiä pohditaan jälleen seuraavassa osassa!