Valitettavasti pahin on nyt käynyt toteen. Koneeni nimittäin hajosi toistamiseen ja tälläkertaa lopullisesti. Stermanit katosivat siinä samassa tietokoneeni syövereihin, eikä heillä ollut mitään mahdollisuuksia selvitä siitä. Sniif.

Kaikille, jotka  ovat kiinnostuneita, miten tarina olisi jatkunut, lukekaapas tämä:
Diane sai pian häiden jälkeen olevansa raskaana ja synnyttikin terveet kaksospojat, Lucasin ja Justinin. Kuten varmasti olitte huomanneet, Dianen luonne ei ollut mitenkään äitiyteen taipuva, jäi lasten hoito milkein kokonaan Uman harteille.
Mitä Ernest sitten tällä välin teki? Keskittyi töihinsä täysin rinnoin, tietysti. Hän sai ylennyksen ylennyksen perään, kunnes pääsi lopulta uransa huipulle. Diane kaipasi elämäänsä hieman romantiikkaa, joten hän jatkoi suhdettaan ystävänsä kanssa, kunnes pahin tapahtui. Nimittäin Ernest otti vaimonsa kiinni itseteossa. Tästä suivaantuneena hän ottikin eron ja Diane muutti naapuruston laitamille rakastajansa kanssa.
Nyt Ernest oli sitten yksinhuoltajaisä. Justin oli pojista rauhallisempi ja helppohoitoisempi, mutta Lucas tuntui vaativan kaiken mahdollisen huomion. Onneksi Erillä oli apunaan vanhempansa sekä joskus harvoin jopa sisaruksensa, jotka ilahduttivat perhettä vierailluillaan.
Tähän saakka pelasin, kunnes koneeni sanoi itsensä irti. Jos ihme tapahtuu ja koneeni pelastuu, saattaa olla että Stermanit saavat jatkoa, mutten lähde mitään lupailemaan.

Hyvää jatkoa kaikille ja kiitos tarinani lukemisesta!